Продуктово портфолио

Семена

Семена Maisadour Semences

Майсадур Семенс е френска компания за семена, специализирана в селекцията на хибриди. В Европа те инвестират ежегодно 15% от оборота за научноизследователска и развойна дейност, с цел да разработят решения, който ще ни помогнат да увеличим рентабилността в стопанството.

още ..

Нахут „BURNAS“

• височина от 50 до 60 cm;
• цъфтеж средно ранен, бял;
• препоръчва се за отглеждане в сухите райони в България;
• производствен капацитет в северна България 260-330 кг/дка:

още ..

Жълт фуражен грах „ESO“

• височина от 50 до 55 cm;
• цъфтеж – средно ранен, бял;
• подходящ за отглеждане във всички райони в България;
• производствен капацитет в северна България 600 кг/дка:

още ..

Листни торове АДОБ

Азосол 36 Екстра

Азосол 36 Екстра е листен тор с високо съдържание на азот, магнезий и микроелементи. Той е предназначен за торене на всички земеделски култури, зеленчукови, зърнени, лозови насъждения и овошки.

още ..

АДОБ Бор

Листен тор с високо съдържание на бор. АДОБ Бор е високо концентриран листен тор, предназначен за чувствителните култури, по-специално за тези с недостиг на бор: рапица, слънчоглед, лавандула, картофи, бобови култури, люцерна, овошни градини, зеленчуци.

още ..

АДОБ Цинк

Многокомпонентен листен тор с високо съдържание на цинк усвоим от растенията. Торът АДОБ Zn е предназначен за снабдяване на културите с недостиг на цинк: царевица, бобови растения, захарно цвекло, картофи и овощни градини.

още ..

АДОБ Сяра

АДОБ Сярата е твърд листен тор на микрогранули без прах. Продуктът не се втърдява и се разтваря много бързо във вода. АДОБ Сярата е необходима за допълване на основното торене, особено при неблагоприятни условия като ниски температури, суша и понижено Ph.

още ..

Адюванти

Атполан Сойл Макс

АТПОЛАН СОЙЛ МАКС е многофункционален адювант за хербициди при почвено приложение. Той съдържа високо рафинирано минерално масло като прилепител , който активира действието на хербицида.

още ..

Левар рН-Фунги

Левар рН-Фунги оптимизира действието на фунгицидите при зърнени, овощни и зеленчукови култури при променливи условия и подобрява ефективността на приложените фунгициди при по-неблагоприятни условия.

още ..

Клин Макс

Клин Макс е препарат, предназначена за измиване на пръскачки: неутрализира оставащите остатъци от препарати за растителна защита, особено след прилагане на продукти, които трудно се отстраняват.

още ..

Продукти на Баркли, Ромкалк и Биоген

Баркли Галъп 360

Баркли Галъп 360 е неселективен листен хербицид за контрол на едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели. Той се транспортира от третираните вегетативни части до подземните корени, ризоми и столони...

още ..

Ромкалк

РОМКАЛК е състав на микрочастичен варовик, който реагира ефективно с киселинни съединения в почвата. Вкисляването на почвите е резултат на различни външни действия (торене с азотни торове, киселинни дъждове и други)

още ..

Ревитал Плюс

Микробиологичен ревитализатор на почвата базиран на почвени бактерии.
• възстановява микробиологичния баланс при деградирани почви;
• намалява натиска на почвените заболявания

още ..

Ризобиум

Това е серия от продукти на Ризобиум за третиране на семена на бобови култури. Той съдържа чисто лиофилизиран щам от грудкови бактерии, характерни за даден растителен вид.

още ..

Партньори